Allmänna villkor

Allmänna villkor för kursen Höj din lön - en kurs för kvinnor

Kursen hålls av Nina Lindström genom Ett Gladare Sverige AB. Kunden ingår vid köp av biljett avtal med Ett Gladare Sverige AB. Samtliga priser anges inklusive 25% moms. 

Alla köp behöver göras via webshopen. Swishbetalningar är endast giltiga och ger biljetter om OCR-/referensnumret i bekräftelsemailet anges som meddelande.

Vid köp över nätet gäller 14 dagars ångerrätt.
Du kan ångra köpet genom att kontakta oss via hojdinlon@gmail.com för återköp. 

När du väljer att använda förberedelselänken tolkar vi detta som en bekräftelse av att du påbörjat kursen. Därför kan biljetter som köpts till early bird, student och specialpris inte återbetalas efter att du använt länken. 

Biljetter köpta till brapris återbetalas till 80% om avbokning sker före kursstart. Individuell coaching bokas senast en månad efter kursens genomförande genom att deltagaren kontaktar Nina på hojdinlon@gmail.com. Om kontakt inte tas anses möjligheten till individuell coaching förverkad.

Samtliga biljetter/deltagande kan överlåtas om detta meddelas före kursstart på hojdinlon@gmail.com

Biljetter till studentpris inkluderar inte tryckt material. För studentpris krävs att du kan styrka att du studerar med studiemedel från CSN. Vid överlåtande av biljetter som köpts till studentpris till person som inte är studerande med studiemedel från CSN tillkommer en avgift om 380 kr för att täcka upp mellanskillnaden till specialpris.

Frågor besvaras via hojdinlon@gmail.com


Kursanmälan