Välkommen på utekalas!

Här delar vi information innan och under kalaset. Tack för att ni hjälper till så att allt fungerar och alla får en härlig eftermiddag trots snöstorm och pandemi. Vi rekommenderar ullunderställ, varma skor och paraply. 

- ENTRE till kalaset är genom grinden vid Hagagränd 15C från torget/Hagagränd.-

VIKTIGAST: Den som kommer före kl 14:20 kan vara med på uppmärksammandet av Hjalmars födelse som var för två år sedan kl 14:24. Det går också jättebra att komma när som helst efter kl 14:30! Vi leker fram till kl 17. Vi kommer att göra Tingelingetåget (som Hjalmar älskar) två gånger - den första kl 14:30. Kom ihåg att skriva/rita en hälsning till Hjalmar i hans gästbok som han får läsa när han bli 18 år <3
Kl 15:00 vill Nina hålla tal till Hjalmar och alla gäster!

SNÄLLA HJÄLP OSS att städa efter kalaset så går det smidigt - detta behövs >>>

TOALETT: Finns vid tvättstugan i porten ovanför trappan mitt på gården - nyckelblipp behövs!

TIPSPROMENAD (fr kl 14): Välkommen att svara på åtta frågor i tipspromenaden som startar direkt kl 14. Ta gärna med EGEN PENNA! Kom ihåg att svara på det andra djuret på fråga G.

BOLLPLOCKNING & KORVBILJETTER (fr kl 14): Om du är sugen på något att äta behöver du först fixa en korvbiljett! Det gör du/barnen genom att byta bollar, bygga storlego eller stapla hinkar med tidsmätaren och sedan få ett kvitto som kan bytas in mot en korv(mat)biljett!

SKATTJAKT (fr kl 14:30): (1) sök upp ditt eller barnets namn på en av tre listor (A, B eller C) (2) välj sedan motsvarande sökare (A, B eller C) för att (3) leta rätt på påse A, B eller C där det finns något till alla. Det du hittar i påsen (4) kan bytas mot en överraskning. OBS! FUSKA INTE med Skattjakten - du får inte hjälpa eller ta hjälp av någon på samma lista/sökare!

15:00 NINAS TAL TILL HJALMAR & ALLA GÄSTER <3


SMÅLEKAR (fr kl 15:30): Kör en radiostyrd tank, sortera magnetfigurer mm.

>> FOTOGRAFERA & FILMA GÄRNA (& dela högupplöst med oss) FÖR HELT PRIVAT BRUK - tack för att ni inte delar bilder på oss eller andra barn på sociala medier mm. >>

Om du funderar på present: Det Hjalmar önskar sig allra mest är att träffa er snart igen så vi blir väldigt glada för alla initiativ till att träffas mer - ute eller inne <3 Om du fortfarande funderar på saker så älskar han att läsa böcker <3

*  Alla som vill är välkomna att boka in vinprovning inomhus en annan dag - det blir för svårt att genomföra ute pga osäker temperatur.